Klachten

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over uw aankoop en of de door ons geboden service. Desondanks vragen wij u vriendelijk om uw klacht per e-mail aan de afdeling klantenservice door te geven. Onze medewerkers van de afdeling klantenservice zullen uw klacht bekijken en proberen deze naar ieders tevredenheid op te lossen.

Onze gegevens:
Kabelvooriphone.nl
Anton de Haenstraat 61
2563BR 's-Gravenhage

Telefoon: 085-3032826
E-mail: info@kabelvooriphone.nl

U kunt ook gebruik maken van het Contactformulier

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht op werkdagen binnen 24uur na ontvangst beantwoorden. Mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Kabelvooriphone.nl bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommisie (SGC). Het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Privacy Policy    Links    Vacatures    Algemene voorwaarden    Klachten    Contact

      

       
Cosmo Company VOF
Kabelvooriphone.nl  - Mipowerbank.nl
KvK-nr: 62617249 - BTW-nr: NL854889310B01

Kabelvooriphone.nl heeft geen commerciële relatie met de officiële merkhouders welke op deze website worden vermeld.

De waardering van www.kabelvooriphone.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 5410 reviews.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Door op Ja te klikken, gaat u akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.